JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ


8 de març Dia Internacional de la Dona

Dia 1: Vàrem comentar d’on provenia el Dia de la Dona i què ens agradaria fer el dia 8 març, quins objectius tenim per transmetre, què volem regalar i diverses coses més. Vàrem posar en comú experiències nostres, sobre actituds masclistes que hem viscut i moltes altres coses sobre el tema de la dona.

Dia 2: Vam començar a buscar informació i especificar els cartells, el disseny de cartells, murals i polseres. El que volem explicar en els cartells i el que voliem fer en el mural. Finalment vam començar a preparar-ho.

Dia 3: Vam continuar desenvolupant els cartells promocionals, les polseres i am començar a preparar el discurs on explicava com va començar el dia 8 de Març.

Dia 4: Vam acabar de prepara les coses i revisar que tot estigués correcte per poder-ho donar.

Dia 5: Vam fer l’acte el pati de l’Institut on vam fer que la gent participés en el mural, vam donar la polsera i vam llegir el manifest creat per la Generalitat de Catalunya.

Dia 6: Vam fer l’acte el poble on vam fer que la gent participes en el moral, vàrem explicar la història, vam regalar polseres i collarets i també vem llegir el manifest creat per la Generalitat de Catalunya.

Dia 7: Vam fer l’avaluació del projecte per veure el que hem de millorar per els altres anys.

Ariadna Mateu 4t B



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SERVEI COMUNITARI A LA BIBLIOTECA

INTERCANVI GENERACIONAL, CASAL DE LA GENT GRAN