INTERCANVI GENERACIONAL, CASAL GENT GRAN


INTERCANVI GENERACIONAL, CASAL GENT GRAN

7è DIA:

Avui ja ha sigut l'últim dia de voluntariat. Avui no hem vist a la gent gran sinó que ens hem reunit amb la Tanit i la Victòria a l'Altell on hem posat en comú aquestes grans experiències que hem viscut i hem fet una valoració final. També hem llegit una mini història relacionada amb el tema i hem pogut veure la realitat que hi ha entre la relació de la gent gran amb el jovent i tots creiem que s'hauria de canviar. 
En conclusió, vull dir que m'ha encantat, pensava que seria avorrit, però ha resultat ser divertit i m'ha ensenyat un cop més la realitat del que hi ha, ja que al no tenir-hi gaire relació la majoria de cops no som concients del que hi ha i he aprés a valorar més els moments de la joventut ja que jo també arribaré o espero arribar a la tercera edat i la vida passa molt de pressa, això que acabo de dir m'ho van repetir alguns avis i tenien molta raó. 
Crec que aquesta experiència l'haurien de viure totes les persones ja que està molt bé i no cal cap esforç, perquè no hi perds gaire temps i aprens moltes coses així que si teniu l'oportunitat de fer aquest voluntariat aprofiteu-la perquè val la pena.

Marina Préscoli 4t A

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SERVEI COMUNITARI A LA BIBLIOTECA

INTERCANVI GENERACIONAL, CASAL DE LA GENT GRAN

JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ